In de test: shortje en T-Shirt van RJ Bodywear!

RJ Bodywear
heeft son’style gevraagd om 2 producten te testen!

Heel erg leuk om te doen en tof dat ze het aan mij vragen.
Ja, natuurlijk wil ik dat doen voor mijn lezeressen!

Wat is RJ Bodywear?
Dit zeggen ze zelf:

“Op de website van RJ Bodywear kunt u alles vinden op het gebied van ondergoed, boxershorts en trendy underwear. Bij RJ Bodywear wordt er optimale aandacht besteed aan de selectie van de juiste stoffen, aan de ideale pasvorm en aan een zeer gedetailleerde en verfijnde afwerking van het ondergoed product.

Ook kunt u bij RJ bodywear terecht voor thermo ondergoed en corrigerend ondergoed. RJ Bodywear is een merk van Engelvaart Bodywear uit Waddinxveen”

De volgende 2 producten ga ik voor je testen:
Gratis verzenden!*

Nu gratis verzenden bij RJ bodywear speciaal voor de lezeressen van son’style! Om hier gebruik van te maken vul je de volgende code in bij je bestelling:
SONSTYLEGRATIS
*Deze actie is geldig t/m 31 mei 2017. De code vul je links onderaan in bij de winkelmand pagina (kortingscode veld).

RJ Pure Color Dames Short donkerrood

RJ Pure Color Dames Short donkerrood is speciaal ontwikkeld zodat deze goed om de billen aansluit en niet omhoog kruipt. Het shortje heeft geen hinderlijke voor- en achternaad. Alle naden zijn geflatlockt, dit is een platte naad, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Het shortje is voorzien van een badstof kruisje.
Prijs: € 10,95
In de maten: s t/m 4x XL! (De 3x XL en de 4x XL kosten € 2 meer)

Het tweede product die ik heb gekregen om te testen:

RJ The Good Life Sweatproof Dames T-Shirt

RJ The Good Life Sweatproof Dames T-Shirt met onder de oksels een flinterdun laagje ScabeauTex absorbeert het vocht en weet uw bovenkleding 100% zweetvrij te houden.
Prijs: € 38,95
In de maten: s t/m XXL In deze range zijn ook slips verkrijgbaar!

Zo kreeg ik de producten van RJ Bodywear binnen

De verpakking van het T-Shirt:
De verpakking van het shortje:

Het RJ Pure Color Dames Short en het RJ The Good Life Sweatproof Dames T-Shirt zaten beiden netjes verpakt in een doosje.

Het doosje van het T-Shirt zag er helemaal mooi uit. Met een schuifdeel over het deel waar het shirt in zit. Dat geeft het meer allure! Echt een cadeau om uit te pakken, goed gedaan!

Wat zijn mijn bevindingen?

Allereerst het shortje. In één woord: Fantastisch!

Echt waar, zonder overdrijven, dit shortje zit als gegoten. Mijn kledingmaat is 40 en ik draag een maat L voor dit shortje. Ik heb hem heel goed getest. Met fitness, paardrijden en al mijn andere werkzaamheden. Het shortje blijft, zoals beloofd, goed zitten. Hij kruipt niet omhoog en gaat niet in je billen zitten. Daar heb ik een grote hekel aan. Goedkope(re) slips willen dit nog weleens doen. Deze verdwijnen meteen in de prullenbak bij mij!

Toen ik het shortje uit de de verpakking haalde vond ik hem wel erg groot, lees hoog. Mijn slips draag ik nooit zo hoog. Het geeft mij een “oude dames gevoel”, maar daar ben ik na het dragen helemaal van terug gekomen. Het draagcomfort is geweldig en hij staat juist heel vlot! Bij mijn skinny jeans zag ik het shortje niet aftekenen.

Het shortje heb ik tot nu toe 3x gewassen op 40 graden en hij blijft goed in vorm! Het shortje is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Ook in de Sweatproof variant.

Het T-Shirt doet ook wat het beloofd

En dat is het zweet goed opnemen! Nu ben ik al geruime tijd in de overgang (7 jaar alweer..). De meeste opvliegers heb ik gelukkig al gehad. Ook ben ik meer gaan zweten bij inspanning dan dat ik hiervoor deed. Erg jammer dat ik hem niet eerder heb ontdekt want het T-Shirt is ideaal om opvliegers (het zweet dan hè) op te vangen! En je bovenkleding hierdoor droog te houden…

De bedoeling van het shirt is om hem onder je ‘gewone’ kleding te dragen. Dit had ik niet goed begrepen, maar ook niet goed gelezen ;-). Het staat duidelijk op de webshop vermeld: “Dit t-shirt met onder de oksels een flinterdun laagje ScabeauTex absorbeert het vocht en weet uw bovenkleding 100% zweetvrij te houden.” Ik dacht eerst dat je hem als een gewoon shirt kon dragen en daar is hij duidelijk niet voor bedoeld. Er zit bij de oksel een speciale zweetvanger en de stof is redelijk dun waardoor je huid doorschijnt.

Het T-Shirt heb ik tot nu toe 3x gewassen op 40 graden. Hij blijft goed in vorm en de stof blijft mooi.

Een klein puntje: De wasinstructies heb ik niet op de website gevonden. Het staat wel vermeld in het T-Shirt zelf, maar is lastig te lezen ondanks mijn leesbril. Het is gelukt: Wassen op 40 graden en niet in de droger. Het shortje: Heel moeilijk te lezen in shortje zelf, maar als ik het goed heb 40 graden en niet in de droger.

Conclusie:

Kort maar Krachtig: Twee geweldige producten die vragen om meer! RJ Bodywear heeft nog meer mooie slips en shortjes in de collectie. Ook met leuke prints of met een kanten tailleband. Deze ga ik zeker bestellen. Ik ben blij met de ontdekking van RJ Bodywear.

Niet vergeten: De actie die ik namens RJ Bodywear aan jullie mag aanbieden!

Gratis verzenden met de code SONSTYLEGRATIS. Deze code vul je in bij je bestelling (winkelwagen pagina). Op deze pagina links onderin staat een kortingscode veld waar je de code invult. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2017.

Mocht je een bestelling plaatsen hoop ik dat je er net zo blij mee bent als dat ik er mee ben! Echt een aanrader.
Ik hoor het graag van je wanneer je een product bij RJ Bodywear hebt bestelt. Wat zijn jouw bevindingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *