Mijn River Island jurk is een topper!

Ik heb hem al binnen mijn mooie River Island jurk!

In mijn vorige blog: ‘Jurkjes shoppen voor 4 lichaamstypes’ vertelde ik al dat ik dit een geweldig leuk jurkje vond. Zoals beloofd heb ik hem besteld en oei, wat ben ik er blij mee! Zelfs mijn man vond hem erg leuk staan ;-). Niet dat hij nooit een complimentje geeft wanneer ik wat leuks aan heb. Maar bij dit jurkje was hij erg enthousiast!

De jurk werd bezorgd op een hanger en helemaal in het plastic. Wauw, dat is luxe!

Dat verwacht je niet in deze prijsrange (€ 55,-). De stof van het jurkje draagt comfortabel en luchtig ondanks dat het polyester is. Niet mijn favoriete stofsoort, ik heb liever iets van katoen bij. Het voelt alsof ik een heel duur jurkje aan heb. Mooi model, netjes genaaid en voor nu lijkt de kwaliteit ook goed. Ik moet hem uiteraard nog wassen maar aangezien het polyester is verwacht ik geen problemen. Hopelijk kreukelt hij niet want strijken is niet mijn hobby!

Voor het eerst heb ik foto’s van mijzelf gemaakt.

Na wat gepuzzel met mijn statiefje, mijn iPhone en mijzelf kon de fotosessie beginnen! Ze zijn zeker niet perfect maar ik ben tevreden met het resultaat. Oefening baart kunst zal ik maar zeggen ;-). Erg handig trouwens dat de camera van mijn iPhone een zelfontspanner blijkt te hebben!

De jurk is voor mij persoonlijk net iets te kort. Mijn knieën vind ik niet mooi meer… De jurk heb ik om die reden gecombineerd met een zwarte capri legging in een jeansoptiek. De zwarte Sling back schoenen die ik draag zijn al zo’n 25 jaar oud… en ik draag ze nog regelmatig. Ondertussen zijn ze weer in de mode haha. Vooral als de neus puntig was geweest. Jammer dan, ik vind ze nog steeds mooi en daar gaat het om, niet waar?

Hieronder het resultaat van de fotosessie met het jurkje in de hoofdrol.

Detailfoto’s van de mouw en de strikceintuur:

2 Comments on “Mijn River Island jurk is een topper!”

  1. Het is een vlot en apart model en gelukkig viel het jurkje in het echt niet tegen! Zeker gezien de prijs. Ik ga hem deze zomer met veel plezier dragen :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *