Lingerie, niet omdat het moet maar omdat het kan!

Van de week, na een nieuwsbrief van de Wehkamp over lingerie, bedacht ik mij dat ik hierover nog nooit een blog heb geschreven!

Bij deze dus. Maar hoe komt het dat ik hier nog nooit over heb geschreven? Ik ben niet echt van de mooie lingerie…. Ondanks mijn niet Nederlandse uiterlijk ben ik hierin gelijk aan de Nederlandse vrouw? Wij hebben namelijk de naam lelijk en fantasieloos ondergoed te dragen…. Toch jammer.

Zelf ben ik bedeeld met een ruime B cup.

Mede mogelijk gemaakt door de plastisch chirurg 20 jaar geleden, want ik was zo goed als plat. Dit heeft mij vroeger behoorlijk onzeker gemaakt. Borsten maken een vrouw vrouwelijk toch? En zeker als je niets hebt worden die punten een issue helaas… Maar na de operatie kon ik eindelijk de felbegeerde BH’s kopen en dan zou je denken dat je ze gaat inpakken in de mooiste lingerie. Maar niets is minder waar…

In mijn geval zou ik mooie lingerie puur voor mij zelf moeten dragen.

Mijn man heeft hier totaal geen oog voor. Het interesseert hem totaal niet. Wederom toch jammer. Want het oog wil toch ook wat? Mooie lingerie dragen zou ik daarom puur voor mezelf moeten doen. Om mij sexy te voelen? De proef op de som genomen en een paar weken geleden sexy setjes besteld bij de Pabo, jawel… daar. De BH’s hieronder had ik besteld en nee, ik maak geen foto’s van mijzelf ;-). Deze zijn van de webshop van Pabo.

En ik moet zeggen deze lingerie setjes waren niet duur bij de Pabo en ze zitten ook nog goed.

Hier en daar vind je hier ook Marlies Dekker look a likes voor een leuker bedrag. Ze hebben ook regelmatig een actie: 2 BH’s voor € 25, leuk!

Voel ik mij ook zelfverzekerder en ‘sexy’ als ik deze setjes draag?

Ja! Het werkt echt. Nu draag ik ze niet elke dag. Iedere ochtend naar de paarden en dan draag ik toch liever wat sportievers. Maar bij bepaalde gelegenheden trek ik ze zeker aan. Gewoon lekker voor mijzelf.

Droeg ik vroeger eigenlijk voornamelijk strings, nu ga ik voor de hipster.

Ook een periode de boxers van de Action gedragen maar die heb ik allemaal ritueel verbrand. Na een paar keer wassen is de rek er wel uit en zitten ze voor geen meter. Slips die niet op hun plek blijven zitten en kruipen waar ze niet horen, belanden linea recta in de vuilnisbak. Want dan draag ik wel een string.

Wat is mijn lingerie voorkeur?

Marlies Dekkers vind ik heel mooie lingerie ontwerpen. Super apart. Helaas hangt daar een prijskaartje aan maar dan heb je ook wat! Sapph is ook een fijn merk, de grote concurrent van Marlies. Op de foto’s hieronder zie je mijn keuze uit het grote lingerie aanbod. Wederom geshopt bij de Wehkamp. Er zitten ook sportief exemplaren bij. Klik op de foto om naar het artikel te gaan bij Wehkamp en bij een mouse-over krijg je een blokje met meer info!Ben jij van de chique setjes of ga je vooral voor comfortabel?

Of ben je net als mij: Je stemt het af naar de gelegenheid. Draag je (sexy) lingerie puur voor jezelf of is jou partner er wel gevoelig voor? Toch wel jammer dat ik mijn man er niet mee kan verleiden. En dan vraag ik mij toch af. Wat zou zijn keuze zijn, in een line up van dames, die verschillende soorten ondergoed dragen… Een dame met een grote vlees kleurige onderbroek? Toch eens vragen ;-).
Tot gauw! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *